ACASA | PROGRAMARI | ANGAJARI | GALERIE | SFATURI UTILE | Curs Mani/Pedi | Curs Make-Up | CONTACT
Pictura in apa pe unghii - Modele unghii1 Pictura in apa pe unghii - Modele unghii2 Pictura in apa pe unghii - Modele unghii3 Pictura in apa pe unghii - Modele unghii4 Pictura in apa pe unghii - Modele unghii5 Pictura in apa pe unghii - Modele unghii6
Pictura in apa pe unghii (manichiura in apa)

Originalitatea unghiilor pictate au atras intotdeauna privirile. Unicitatea acestor picturi va vor scoate cu siguranta in evidenta, creand un aer distinct, scotand in evident eleganta si rafinamentul. Pictura in apa pe unghii sau manichiura in apa este si va fi intotdeauna la moda, potrivindu-se perfect atat pentru ocaziile deosebite cat si pentru o manichiura de zi cu zi.


Manichiura in apa - Scurt Istoric
Pictura in apa pe unghii manichiura in apa

Se pare ca aceasta arta a picturii in apa pe unghii sau manichiura in apa cum ii spun altii, a aparut pentru prima oara in Japonia, in cativa ani devenind chiar una din maniile manichiurii din acea regiune si chiar si din alte tari, continuand sa capete din ce in ce mai multi fani si sa creeze noi obsesii in arta manichiurii. Manichiura in apa a ajuns apoi in scurt timp pe copertile revistelor, reclame, afise, chiar si in filme, intinzandu-se cu repeziciune pe tot mapamondul, devenind un tip de manichiura foarte cunoscut, impatimitele creand chiar si fan-cluburi.

Exista doua metode de aplicare pentru pictura in apa pe unghii (manichiura in apa): prin picurare, unde modelele sunt create prin picurarea ojei, sau prin intindere, modelele fiind create cu ajutorul unui instrument.

Metoda pentru pictura in apa pe unghii (manichiura in apa) prin picurare variaza de la forme cu culori lacuite, la forme si desene complicate, cum ar fi spirale si modele geometrice, iar cea prin intindere de la forme simple, rotunde, la desene precum bilute, inimioare, animale, Frunze, panze de paianjen etc.


Cum sa iti faci singura pictura in apa pe unghii
Pictura in apa pe unghii (manichiura in apa)

Ca si ustensile pentru pictura in apa pe unghii (manichiura in apa), nu va trebuie chiar mare lucru: Este necesar un recipient pe care il veti umple cu apa rece (la temperatura camerei), lacurile de unghii ale caror culori vreti sa le combinati si ca aceastea sa se intinda cat mai eficient pe apa, ar fi bine ca acestea sa fie mai apoase, din setul de pensule pentru unghii este necesar acul sau in lipsa acestuia se pot folosi cateva scobitori, putina banda de scotch sau banda izolatoare. Mai este necesar un lac de unghii ce se va folosi ca baza si unul incolor, cateva disculete de vata si bine-nteles acetona.

Procedura sau pasii pe care trebuie sa ii urmati acum pentru a obtine o superba pictura in apa pe unghii (manichiura in apa) sunt urmatorii:

Vom incepe prin a aplica lacul pe care il vom folosi ca baza, de preferinta alb. Dupa uscarea acestuia, va trebui sa imprejmuim unghia cu banda de scotch sau cea izolatoare de care am pomenit putin mai sus, in lista de obiecte necesare. Acest lucru este necesar pentru ca in momentul in care unghia va fi introdusa in apa, sa nu murdarim si restul degetului cu lac de unghii. Acum, unghiile fiind pregatite, putem sa ne apucam sa ne jucam cu culorile. Vom picura lac de unghii pe suprafata apei din recipient, insa acest lucru va trebui facut cu atentie, deoarece daca picuram oja de la o distanta prea mare, inertia acesteia va fi suficienta incat aceasta sa se scufunde, iar ideea este ca ea sa ramana si sa se imprastie pe suprafata apei. Vom picura oricata oja dorim, dar in niciun caz nu doua picaturi consecutive de aceeasi culoare. Aici puteti da frau liber imaginatiei, imbinand culorile dorite. Puteti incerca chiar o combinatie doar intre alb si negru. Vom folosi acum scobitorile sau acul pentru pictura pentru a ne amuza amestecand culorile de pe suprafata apei. Vom face acest lucru trasand linii, cercuri sau orice alte traiectorii mai mult sau mai putin complexe. Dupa aceasta operatie, acul de pictura trebuie sters cu acetona, acesta fiinde necesar in continuare. A sosit acum timpul sa imprimam pe unghie modelul obtinut pe suprafata apei. Vom introduce unghia in apa, tinand-o paralela cu suprafata apei si vom indeparta surplusul de oja din jurul degetului cu ajutorul acului de pictura. Acum putem scoate degetul din apa, curatam banda adeziva de pe deget si nu ramane decat sa admiram rezultatul obtinut. Se va repeta aceasta operatie pentru fiecare deget in parte. Asteptam sa se usuce si la final aplicam un ultim strat de lac incolor.

Manichiura in apa sau pictura in apa pe unghii este acum gata!

Manichiura in Apa - Mai simplu la Rall Style!
Pictura in apa pe unghii (manichiura in apa)

Dupa cum am vazut mai sus, pictura in apa pe unghii sau manichiura in apa, necesita atat timp cat si o rabdare deosebita. Daca nu aveti suficienta rabdare pentru a va face singura acasa o pictura in apa pe unghii (manichiura in apa), dar totusi va doriti sa o incercati, specialistele de la Rall Style te asteapta cu drag te rasfete si sa se ocupe de unghiile tale. In mod cert vei pleca fericita si cu zambetul pe buze, admirandu-ti noua manichiura in apa cu care sigur vei fi admirata si invidiata de prietenele tale. Ca si celelalte tipuri de design pe unghii, acest tip de manichiura se potriveste foarte bine pentru ocazii deosebite, motiv pentru care daca doresti sa vii la noi vineri sau sambata, ar fi bine sa iti faci programarea din timp.